Veteranska liga

... igra se dober nogomet

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk

Drugi del tekmovanja

Pripravljen je razpored drugega dela tekmovanja za 1.krog. Razpored ostalih temessi-respect_1610938ikem sledi v tem tednu. Vsem ekipam elim veliko fair-playa in Vas hkrati naproam , da se drite pravil, za ketere smo se dogovorili na otvoritvenem sestanku.

{flike}

{fcomment}
 

Spletna stran

powered_byZ novo sezono veteranske lige se je zgodila tudi prenova spletne strani. Zaradi dokaj stare osnove sem se nekako odlo?il, da vse skupaj prenesem na novo verzijo CMS sistema, zato vse skupaj naproam za malce potrpeljivosti , oziroma e bolje, za kakne dodatne ideje in mnenja.

Kakrnakoli mnenja, izboljave oziroma kar koli drugega v vezi spletne strani mi lahko poljete na mail.

 

Otvoritveni sestanek

DSC_0972

V petek, 20.8.2010 se je v Radomljah zgodil otvoritveni sestanek veteranske lige za sezono 2010/2011. Prisotni so bili vsi predstavniki z izjemo predstavnika Virtusa.Prisoten je bil tudi predstavnik novo pridruene ekipe Komende.

Tekmovalni sistem ostanek enak lanskemu, se pravi , da se tekmovanje odvija v deh krogih. Prvi krog se igra po sistemu vsak z vsakim, po zaklju?ku se ekipe razdelijo v dve skupini.Tako bo vsaka ekipa odigrala devetnajst tekem ( 13+6).

Za?etek tekmovanja bo v petek, 3.9.2010 oziroma po razporedu, kateri bo poslan predstavnikom po elektronski poti.


 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Veterani 2017/2018

Veterani 2016/2017

Ostale povezave

Slike


Šport